Kosminen Tähteläisten yhteisö


Sivuston käyttöehdot

1. Sivustolle voivat liittyä kaikki täysi-ikäiset henkilöt.

2. Sivustolla tarjotaan ns. henkisiä elämänarvoja, joita löytyy kaikista uskonnoistamme, mutta myös monista muista lähteistä. Sivustolla vallitsee uskonnonvapaus eli jokainen saa uskoa mihin tahansa, kunhan haluaa olla hyvä ja auttavainen henkilö. Pyrkimys valoon ja valoa kohti on yhteinen ajatuksemme.

3. Sanotaan että Jumalan luo on monta tietä ja siksi viisas kunnioittaa kaikkia teitä ja antaa jokaisen olla oma itsensä, eikä yritä väkisin muuttaa ketään. Kunnioitamme siis kaikkien ajatuksia ja hyväksymme heidät sellaisina kuin he ovat.

4. Sivustolle ovat tervetulleita kaikki henkisistä elämänarvoista kiinnostuneet riippumatta siitä mihin uskontokuntaan tai uskomukseen he uskovat. Aiheemme koskettavat ehkä eniten kosmoksen kansalaisia, heitä jotka kutsuvat itseään vaeltajiksi, tähteläisiksi, enkeleiksi, keijuiksi, deevoiksi, jne.

5. Palvelujen tarjoaminen on sivustolla sallittua ja siihen on omat paikkansa. Tietty omassa profiilissaan saa tarjota kaikkea mikä on Suomen lain mukaan sallittua. Roskapostittajiin ja aiheeseen kuulumattomiin "mainostajiin" suhtaudumme kriittisesti ja poistamme nopeasti sellaiset profiilit. Näiden takana ovat usein erilaiset hakurobotit, jotka toimivat itsenäisesti ilman ihmistä. Sivustolla on "raportoi" nappi sellaisia tapauksia varten ja jokainen voi ilmoittaa huomaamattomasti näistä profiileista ylläpidolle.

Sääntöjen rikkomisesta seuraa aluksi huomautuksia, ja myöhemmin sivustosta erottaminen.