Numfidea: Sosiaaliset ryhmät ja henkinen perhe

Sosiaaliset ryhmät ja henkinen perhe

17 Huh 2013 at 13:09
Sosiaalinen media näyttelee tällä hetkellä erittäin merkittävää roolia joidenkin ihmisten elämässä. Facebook ja muut vastaavat ovat saaneet ihmiset kokoontumaan yhteen ja se on mielestäni hieno asia. Ihmiset ovat löytäneet toisensa sosiaalisen median kautta ja näin linkittäneet itsensä erilaisiin ryhmiin.

Miksi näin on ja mitä ihmiset erilaisista ryhmistä hakevat?

Mielestäni ihmiset haluavat kuulua johonkin, he haluavat myös jakaa asioitaan, oppia uutta sekä löytää arvostusta kuin myös haluta samankaltaisia ystäviä ympärilleen. Etsitään siis sosiaalista perhettä, joiden kanssa on mukava olla ja joiden seurassa rentoutuu sekä unohtaa arjen harmauden. Tämän varmaan kaikki allekirjoittavat, mutta entäs jos esittelen asiaa hieman uudesta näkökulmasta, henkisen perheen etsinnästä ja henkiseen ryhmään kuulumisesta.

Mikä on henkinen perhe?

Henkinen perhe on sellainen, jolla tavallaan on samanlainen energia kuin Sinulla, se on Sinun energiaperheesi, perhe jolla on samat intressit ja sama energia. Henkisellä perheellä on myös samat kiinnostuksen kohteet ja siksi usein puheenaiheita riittää ja mielipiteiden vaihto voi olla hyvinkin vilkasta ja antoisaa. Henkinen perhe ei liity mitenkään sukuun tai ole tekemisissä suvun kanssa, vaan niiden ihmisten joilla on samanlainen energia.

Henkisen perheen tehtävä

Ei ole sattumaa että ihmiset kokoontuvat yhteen tai että tietty ryhmä vetää Sinua puoleensa. Silloin kun olet liittynyt johonkin henkiseen ryhmään, olet tavallaan kuunnellut sieluasi ja toteuttanut tärkeän osan sisimmästäsi.

Olet silloin aloittanut henkisen matkasi tai jos olet jo sillä tiellä olet lähtenyt kehittämään itseäsi voimakkaammin eteenpäin henkisellä polulla. Ryhmään kuuluminen tuo mukanaan voimistuneen henkisen kasvun elementit, joiden kanssa voidaan edetä isoin harppauksin eteenpäin elämässä. Tämä on henkisen perheen tehtävä, auttaa SInua eteenpäin.

Miten henkinen perhe voi auttaa?

Henkisessä perheessä, oli se sitten fyysisesti kokoontuva ryhmä tai sosiaalisessa verkossa oleva ryhmä, kuten vaikka tämä yhteisö on ryhmä jossa vaikuttaa seuraavat asiat.

Kun samankaltaisia ihmisiä kokoontuu yhteen ja on melko tiivisti yhdessä aivan kuten he asuisivat kommuunissa tai yhteisössä. Silloin tapahtuu niin sanottu energioiden katalyysin ilmiö, jolloin ryhmän saavutettu etu kanavoituu kaikkien ryhmän jäsenten hyödyksi.

Näin ollen yhden ihmisen tekemä kasvu ja oppi siirtyy energian kautta myös toisille ryhmän jäsenille ja tavallaan kuin tuo henkilön eteen nämä asiat. Henkilö saa näin mahdollisuuden ottaa asian käsittelyyn ja näin etenee kehityksessään helpommin eteenpäin. Hän saa myös intuitiivisen käsityksen asiasta helpommin ryhmän ansiosta.

Ryhmän voimistunut energia siis voimistaa asioita, mutta myös helpottaa asioiden oppimista. Asiat voidaan siis oppia nopeammin, koska ryhmän tietoisuuden tarttuminen auttaa myös ymmärtämään asiat nopeammin.

Ryhmästä saa myös tukea asioiden käsittelyyn ja näin mielenkiinnon avulla luodaan elämästä helpompaa ja kevyempää.

Etsi kotoisa ryhmä

Suosittelen lämpimästi liittymään juuri sellaiseen ryhmään, joka vastaa Sinun itsesi sisäisiä tarpeita.

Olet lämpimästi tervetullut katsomaan ja tutustumaan, olisiko tämä ryhmä juuri Sinun omasi

Lämpöisin terveisin,
Asko


Jaa

Lisää kommentti

Vieraat eivät voi Lisätä kommentteja blogeihin. Ole hyvä kirjaudu sisään.

Äänestä

Sinun äänesi: 0
Yhteensä: 5 (1 ääntä)