tahtelaiset: Inkarnoituneet Enkelit ja Tähti-ihmiset

Inkarnoituneet Enkelit ja Tähti-ihmiset

6 Tam 2013 at 10:00
Kirjoittanut Doreen Virtue (www.angeltherapy.com)
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Ihmisiä on tullut kaikkialta maailmankaikkeudesta elämään maan päällä. Yksityisvastaanotollani olen oppinut tuntemaan monia ihmisiä, joiden alkuperä ei ole täällä maapallolla. Olen oppinut, että tällä hetkellä on monia avaruusolentoja, enkeleitä ja "vaihdokkaita".

Hätkähdin ensimmäisellä kerralla työskennellessäni inkarnoituneen avaruusolennon kanssa, jota kutsun tähti-ihmiseksi. Hän haastoi kaikki stereotyyppini heistä. Hän näytti tavalliselta ihmiseltä (vaikka on muutamia hienoisia, mutta selviä fyysisiä eroja, joita olen luetellut alla). Minulla ei kuitenkaan ollut aavistustakaan siitä, ettei hän ollut maan päältä, ennen kuin selvänäköisesti erotin hän työskentelevän avaruusaluksen kanssa.

Kun kerroin asiakkaalleni, että näin hänen työskentelevän ja kulkevan suurella avaruusaluksella, hän oli välittömästi samaa mieltä. Hän - toisin kuin monet myöhemmät tähti-ihmisasiakkaat - oli täysin selvillä alkuperästään. Tämän ensimmäisen tähti-ihmisen jälkeen minulla on ollut tilaisuus työskennellä monien muiden kanssa, ja olen huomannut heidän joukossaan mielenkiintoista kaavamaisuutta:

1. Tähti-ihmisten silmät ovat muodoltaan kuin puolikuut, joissa on kärjet alaspäin, niin kuin "n"-kirjaimessa. Ajattele Bette Midlerin silmiä ja saat kuvan. Useimmilla inkarnoituneilla tähti-ihmisillä on pienet luut ja he ovat hoikkia ja lyhyitä ruumiinrakenteeltaan. Heillä on usein hyvin yksinkertaiset/tavalliset kasvonpiirteet ja useimmat heistä pukeutuvat hyvin rennosti. Heidän aurassaan on sateenkaaren värisiä raitoja, jotka osoittavat kehosta poispäin.

2. Heidän elämäntarkoituksensa on "auttaa tarvittaessa". Heillä ei tavallisesti ole mitään erityistä elämäntarkoitusta, vaan sen sijaan he ovat suostuneet auttamaan niitä, jotka tarvitsevat apua. Heillä on siis usein tavallinen työpaikka, missä he voivat saavuttaa monia ihmisiä kannustavien sanojensa ja kohottavan asenteensa avulla.

3. Heillä on hyvin matala epärehellisyyden ja väkivallan sietokyky. He tulivat planeetoilta, joilla näitä piirteitä ei ole, joten he eivät tiedä, miten tullaan toimeen sellaisten ihmisten kanssa, jotka ovat epäaitoja, manipuloivia tai väkivaltaisia. Koska heiltä puutuu nämä "selviytymistaidot" yleisten maan ongelmien osalta, inkarnoituneet avaruusolennot luokitellaan usein väärin psyykkisesti ongelmaisiksi, mukaan luettuna ADD.

4. Koska heidän planeetoillaan on erilaiset tavat perhe-elämään, lapsien hankkimiseen, lisääntymiseen ja seksiin liittyen, monien tähti-ihmisten sopimuksiin ei kuulu maalista avioliittoa tai lapsia. He eivät ole linjassa tyypillisten, amerikkalaisten, romanttisten kuvien kanssa, koska tämä ei ole heidän tyylinsä. Lisäksi he tietävät, että perhe-elämä sekoittaisi sitä valotyötä, jonka he ovat sopineet tekevänsä tässä elämässä. Hyvin usein naispuoliset tähti-ihmiset rakastuvat paljon nuorempaan mieheen, joka on sielunkumppani hänen tähtiryhmästään.

5. Tähti-ihmiset tietävät syvällä sisällään, että he eivät ole maan päältä. He viettävät usein elämänsä tuntien, etteivät he sovi mukaan tai kuulu tänne. Yksi tähti-ihminen sanoi: "Minulla on aina ollut tunne, että minut on pudotettu tälle planeetalla, ja olen odottanut jonkun palaavan hakemaan minua kotiin." Tällaiset tunteet tuovat tähti-ihmisillä esiin hylkäämiskysymyksiä.

Olen oppinut yksityisvastaanotollani tietämään myös inkarnoituneista enkeleistä. Heilläkin on erottuvia ominaisuuksia:

1. Inkarnoituneilla enkelillä on suloiset kasvonpiirteet, tavallisesti sydämenmuotoiset kasvot ja lapsenomaiset piirteet.

2. Heillä on ollut riippuvuussuhteita ihmisiin, koska heillä on taipumusta antaa ja hoivata muita. He voivat myös nähdä parhaat puolet jokaisessa, joten he usein pysyvät hyväksikäyttävässä suhteessa pidempään, kuin mitä keskiverto ihminen kestäisi.

3. Inkarnoituneilla enkelillä on usein ollut pakollista ylensyöntiä tai muita riippuvuuksia. Tämä on totta erityisesti enkeleillä, jotka ovat irti henkisyydestään.

4. He ovat luontaisia parantajia ja auttajia ja heillä on usein parannus/hoitoammatti, kuten lastenhoito, hieronta, sosiaalityö tai opettaminen. Vieraat ihmiset purkavat sydäntään heille ja sanovat usein: "En tiedä, miksi kerron sinulle tällaisia yksityisasioita itsestäni. Tunnen vain sinussa jotain luotettavaa."

5. Inkarnoituneet enkelit ovat hyvin anteliaita ihmisiä, joilla on joskus vaikeuksia vastaanottamisessa. Sen seurauksena he voivat ilmentää puutetta tukkimalla rahan, rakkauden, energian ja muiden luonnollisten resurssien virtaamisen elämäänsä.

Molemmat ryhmät ovat hyvin intuitiivisia. Kuitenkin heillä on usein vaikeuksia luottaa intuitioonsa. Osittain tämä tulee siitä, että he ovat vuosia yrittäneet sopeutua maan elämään. Perimmiltään täkäläiset tavat ovat niin vieraita heidän luontaisille taipumuksilleen, että he oppivat lopulta vähättelemään sisäisiä tunteitaan.

Jos mietit, kuulutko näihin ryhmiin, niin sisäinen opastuksesi kertoo lisää. Sano ennen nukahtamisestasi tämä affirmaatio korkeammalle itsellesi ja henkiselle ryhmällesi: "Antakaa minulle uni, jossa on selkeä viesti alkuperästäni ja jonka muistan helposti herätessäni." Voit myös kirjoittaa tämän lauseen paperille ja laittaa sen tyynysi alle. Sitten kun alitajuntasi on tunteiltaan valmis, saat elävän unen, joka auttaa sinua ymmärtämään enemmän itseäsi.

Tähti-ihmisillä ja inkarnoituneilla enkeleillä on monia lahjoja annettavana maailmalle, esim. rakkautta, valoa ja oppitunteja. Rukoilen sitä, että jos olet näistä ryhmistä, niin sallit itsesi nauttia ajastasi tällä planeetalla. Toivon, että avaat sydämesi vastaanottamaan niitä lahjoja, joita maapallo ja sen väestö voivat antaa myös sinulle.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Jaa

Lisää kommentti

Vieraat eivät voi Lisätä kommentteja blogeihin. Ole hyvä kirjaudu sisään.

Äänestä

Sinun äänesi: 0
Yhteensä: 0 (0 ääntä)