tahtelaiset: Kosmisuus ja uusi aika kutsuvat

Kosmisuus ja uusi aika kutsuvat

31 Jou 2012 at 10:40
Hei kaikki kosmiset kanssavaeltajat ja tervetuloa kosmiselle kanavalle. Tarkoitus on hieman valottaa sitä kosmista muutosta, jonka käsissä nyt olemme tahdoimme sitä tai emme. Jos kiinnostaa niin jatka lukemista loppuun asti.

Olemme huomanneet, että tämä aika on melkoista muutoksen aikaa niin yksilö kuin kansakuntienkin taholla. Voimat eivät enää yksinkertaisesti riitä, kuin ehkä kaikkein tärkeimpiin asioihin ja väsymys voi iskeä yht'äkkiä kuin salama kirkkaalta taivaalta.

Moni siis saattaa kokea uskomattomia ja yllättäviä vaikeuksia elämässään. Voin kuitenkin lohduttaa, että vaikeuksilla on positiivinen puolensa ja se on saada meidät huomaamaan, et mitkä jutut eivät enää kanna meidän elämässämme.

Vaikeudet kuin kertovat meille siitä muutospaineesta, jossa olemme tällä hetkellä ja siitä työstä jota meidän on tehtävä omassa itsessämme hylätessämme meille vanhat ja rasittavat mallit, jotka eivät enää kanna tässä uudessa energiassa.

Siitä yksinkertaisesti on siis kyse, luopua siitä mikä ei enää kanna ja ottaa sitten tilalle toimivampia uusia energioita tukevia malleja, jotka tuottavat hyvää hedelmää tässä uudessa ajassa, jota vähitellen rakennamme tänne maan päälle.

Paratiisi siis varmaan tulee, mutta meidän ihmisten on se pitkälti rakennettava omilla Jumaluusvoimillamme jos niin voisi sanoa. Ainakin osa työstä meidän on tehtävä, jotta voimme saada lisää muiden maailmojen avustavia olentoja mukaan Jumalan suureen suunnitelmaan.

Onneksi maailmassa elää ja vaikuttaa paljon sellaisia ihmisiä, jotka ovat antaneet lupauksensa ennen maan päälle syntymistä. He ovat luvanneet auttaa maata ja sen ihmiskuntaa tässä suuressa muutoksessa.

Jos ja kun ihminen muuttuu tällä planeetalla, niin muun muassa eläimet muuttuvat perässä. Esimerkkinä mainittakoon, että kun ihmiskunta lopettaa lihansyönnin, niin eläimet tekevät sen heti meidän perässä. Niin suuri vaikutus ihmiskunnan ratkaisuilla, on siis myös eläinkunnan toimintaan.

Vääristyneisyys siinä kuin oikeatkin käyttäytymismallit leviävät helposti planeetan ajatusverkossa, jos niin voisi sanoa.

Joka tapauksessa siis jos tunnet olevasi yksi joihin kosmiset energiat suuntaavat mahtavia muutosvoimiaan, niin ole hyvä ja liity mukaan Tähteläisten kosmiselle kanavalle.

Liity mukaan jäseneksi ja jaa kokemuksiasi muiden kanssa, sekä saa uusia vinkkejä oman Jumaluuden löytämiseen.

Kosmisuus kutsuu...

Jaa

Lisää kommentti

Vieraat eivät voi Lisätä kommentteja blogeihin. Ole hyvä kirjaudu sisään.

Äänestä

Sinun äänesi: 0
Yhteensä: 5 (1 ääntä)

Tagit