Poistetut jäsenet: Aikakautemme lapset

Aikakautemme lapset

14 Hel 2014 at 00:34
Ovatko aikamme lapset saavuttaneet sähköisen mentaalisuuden tason ja elävätkö lapsemme puhtaalla valoravinnolla. Monet kohtaamani tapahtumat ja tietoiset lapset antavat viitteitä tähän suuntaan. Mentaalisesti polarisoituneet, sähköisiä ilmiöitä hyödyntävien lasten kohtaamiset ova lähestymässä nopenevaan tahtiinsa älyllisen kyvyn kasvussa ja taidoiltaan kohoavassa luovuudessa.
Aurinkoisena kesäpäivänä 28.6. 2011 mietteisiinsä vaipunut mies lähestyi katujen risteystä, kulkiessaan katujen ohitse hän oli kaukaa katsoen kiinnittänyt huomionsa kahteen hyvin nuoreen lapseen. Risteyksessä lapsista selvästi nuorempi tuli kadun vastakkaiselta reunalta rohkeasti todella lähelle viereeni. Hän tuli niin lähelle kuin suinkin pääsi omaa sieluauraani. Rivakka kävelytahtini oli tässä vaiheessa huomattavasti hidastunut sopimaan tytön askeliin. Tasatahtiin kulkien katselimme vuorotellen ja yhtäaikaisesti toisiamme suoraan silmiin ja ajoittain eteemme. Pitkän kävelymatkan ajan tyttö oli koko ajan aivan lähellä aurassani iloisesti hyppien vuorojalkaa ja tasajalkaa tanssivin liikkein tyttö tällä tavalla ketoi tarinaansa katsoen silmiin hän alkoi hyräillä sisäisesti laulaa ja me keskustelimme katseen telepatialla ja mentaalisella telepatialla toisillemme. Siinä me katsoimme toisiamme, keskustelimme ja hymyilimme toisillemme, hän nuori tyttö
lapsonen vielä hyräili laulujaan ääneen innostuksesta vuorojalkain eteenpäin hypähdellen. Lapsosista toinen nuori poika, hän sen sijaan että olisi tullut vierelle, jättäytyi selvästi jälkeemme taakse. Ihmetellen kaikkea tapahtuvaa poika alkoi lausua Tanja, Tanja, Tanja tule katsomaa täällä on hyönteinen, -hän sanoi osoittaen katua." Sinähän olet halunut nähdä hyönteisiä Tanja tule nyt katsaomaan". Tässä kohtaa kiitin tyttöä ja toivotin kaikkea hyvää elämässä. Tytön kääntyessä pojan luokse, katsahdin taakseni pojan osoittamaan kohtaan, vain nähdäkseni, ettei siinä ollut minkään valtakunnan hyönteistä.

Jaa

Lisää kommentti

Vieraat eivät voi Lisätä kommentteja blogeihin. Ole hyvä kirjaudu sisään.

Äänestä

Sinun äänesi: 0
Yhteensä: 5 (1 ääntä)

Tagit

lapset