Usein kysyttyä


Usein kysytyt kysymykset

Päivitämme tänne ohjeita/neuvoja sitä mukaan kun niitä tulee!

1. Voinko liittyä jo mukaan yhteisöön?
Kyllä voit, ole hyvä ja klikkaa kohtaa Rekisteröidy ILMAISEKSI

2. Keitä varten sivusto on perustettu?
Sivusto on perustettu kaikkia niitä varten, jotka tuntevat jotenkin olevan irrallaan ns. normaaleista asioista ja etsivät paikkaansa maailmankaikkeudessa. Tähteläiset, vaeltajat, enkelit, keijut, yms. ovat usein heitä joita sivustomme aiheet koskettavat. Sivustolle voit kuitenkin aivan hyvin liittyä vaikket tuntisikaan itse kuuluvasi mihinkään ryhmään. Kiinnostus "henkisiin" asioihin riittää.

3. Voinko etsiä seuraa sivustolta?
Kyllä voit etsiä seuraa aivan vapaasti, seuraa haetaan aina yhteistyökumppaneista rakastettuun asti. Profiileista selviää millaista seuraa kukin on hakemassa. Jotkut voivat etsiä vain tietoa tai olla tarjoamassa erilaisia konsultaatioita tai palveluita.

4. Voinko tarjota palvelujani sivustolla?
Kyllä voit tarjota, sivustomme idea on että jäsenet löytävät täältä myös palveluita paremman elämän toteuttamiseen. Sopivia palveluita ovat esim. erilaiset konsultaatiot sekä neuvontapalvelut, kaukohoidot, ja miksei myös hoitojen ajanvarausten sopiminen.

5. Miksi sivuston rekisteröitymisen yhteydessä suosittelemme sähköpostin varmistusta?
Tiedämme silloin että olet aito ihminen. Tällä toimenpiteellä yritämme estää roskapostittajia saamasta profiilejaan käyttöönsä. Näin vain aidot profiilit valikoituisivat käyttäjiksi. Toki oma profiilikuva auttaa myös asian varmistamiseen.

6. Miksi nimeni herjaa virhettä eli "erroria" profiilin kirjautumisen yhteydessä, vaikka olen mielestäni täyttänyt sen oikein?
Näyttää siltä että profiiliin kirjautumisen yhteydessä ei ääkköset toimi, joten suosittelemme jättämään ne nimestä pois tai käyttämään jotain lyhennettä tai vastaavaa.